Leírások

A program használatával kapcsolatos leírások

Mit kell tenni az online leadott ebregisztrációval?
Ahhoz, hogy az Online leadott ebregisztációs adatok véglegesen bekerüljenek az adatbázisba, szükséges az ügyintéző jóváhagyása minden esetben! 

Hogy hogyan tudja ezt megtenni az ügyintéző?

 

1. A programba belépve az Eszközök/Online felvitt ebek menüre kell kattintani
online ebreg01

 

2. Válassza ki a listából, hogy melyekre szeretne keresni! Amely regisztráció már jóvá van hagyva vagy amelyik még nics, esetleg az összeset szeretné megjelenítettni.

online ebreg023. Kattintson a Keresés ikonra

online ebreg034. Jelölje ki azokat a regisztráltakat amelyeket jóvá szeretne hagyni, ha az összeset ki szeretné jelölni akkor a lenti ikonok közül válassza a Mindent kijelöl, majd a Jóváhagy ikont (így egyszerre akár több adatlapot is jóvá tud hagyni egy kattintással). Ha estleg módosítani kívánja az adatlapot vagy csak egyszerűen megtekinteni akkor kattintson a Adatok ellenőrzése ikonra.

online

 5. Az adatok ellenőrzése gombra kattintva megtekintheti az ügyfélkapun leadott adatokat. Ha Jóváhagyás gombra kattint, akkor az eb adatai bekerülnek a licensztulajdonos adatbázisába. Figyelem! Az itt eszközölt módosítások nem kerülnek bele a kutyatulajdonosok által felvitt adatok közé az ügyfélkapun. Erre azért van szükség, hogy pontosan lehessen látni, mit vittek fel a tulajdonosok és mit az adminisztrátorok vitás kérdések esetén.

jóváhagyás gomb csak, akkor aktív, ha az eb még nem lett jóváhagyva. Ha az ügyfél új módosító adatlapot adott le, az ebet az adminisztrátornak újra jóvá kell hagynia.

online2

06 20 508 97 16

06 20 508 97 16

info@ebnyilvantarto.hu

info@ebnyilvantarto.hu

6723 Szeged Csongrádi sgt. 51. III.em. 8.

6723 Szeged Csongrádi sgt. 51. III.em. 8.